En annorlunda julkalender

  • Helt nytt innehåll från förra året!
  • Passar för barn mellan 6-12 år.
  • Utvecklad för att väcka barnens nyfikenhet.
  • Mer kökskemi och experiment än 2018.
  • Svensk pedagogisk förklaring av varje produkt.
  • Intresserad av att beställa julkalendern till andra länder än Sverige? kontakta oss på info@forskarfabriken.se så hjälper vi dig!
adventskalender_forskarfabriken

LÄS VAD VÅRA KUNDER SÄGER!

Över 350 kunder har skrivit en kommentar

Den bästa julkalendern någonsin❣️
Min dotter på 9 år har redan önskat sig en till nästa år igen. Kökskemin har nog varit mest uppskattad, men det har varit en väldigt bra variation på experimenten. Min dotter har tagit med sig vissa saker till skolan för att visa klassen. Ska tipsa skolan om att köpa den nästa år. 😄

Sandra S

En underbar kalender som blev uppskattad av såväl barn som oss vuxna.
Experiment som man kan relatera till i vardagen, “mystiska” saker som kan användas för att “trolla” för vänner och släktingar. En kalender som genererar både skratt, lek och mycket tankeverksamhet! Kan varmt rekomenderas!!!

Karin S

Jag älskar verkligen hela konceptet med Forskarfabrikens julkalender som är något helt annat än alla dessa godisfyllda produkter som vi matar våra barn med!

Bingo Rimer

vad hittar du i julkalendern?

Räkna ner till Julafton med en spännande aktivitet varje dag.

Tryck här för att visa hela innehållet i kalendern

Innehållet i kalender med 24 luckor: Syror och färg i rödkål, Kemisk tavla, Tre i rad, Glasbägare, Miniraket, Törstig sköldpadda, Magisk sand, Rymdskeppspepparkakor, Såpbubbelkonst, Färgpalett, Bollflöjt, Flaskdykare, Glad och ledsen, Tiotalssystemet, Slajm som lyser i mörkret, Alunkristaller, Roterande spiralarmband, Kopp och boll, Fossilsamling, Färgskiftande tuschpennor, Ballongbil, Kreativ lera, Magisk julgran, Eldetektor. 

Innhållet i kalender med 12 luckor: Syror och färg i rödkål, Kemisk tavla, Tre i rad, Glasbägare, Rymdskeppspepparkakor, Såpbubbelkonst, Bollflöjt, Alunkristaller, Kopp och boll, Fossilsamling, Ballongbil, Kreativ lera.

Innehållet i kalendrarna är helt nytt från förra året. Men om du hade vår julkalender 2017 så kommer det vara en del saker som är samma.